A porodnice potřetí

11.06.2013 13:19

Že nám to s Fredem spolu náramně sedí, baví nás spolu trávit čas a najdeme si dost času i sami pro sebe, to už tu tuším zaznělo. Navíc se to dá lehce vypozorovat i z jistých skutečností, které lze jen těžko přehlédnout. Jako je třeba velikost naší rodiny.

Ano, je to tak, včerejšího dne brzy ráno je nás zase o něco víc. Už se to v bříšku příliš tlačilo a tak jsme s Fredem připravili poklidné místo, hned vedle naší studánky, abych mohla v klidu připravit pro naše starší potomky malé překvapení. Šlo to rychle a bez problémů. Když se naši mladí ráno vzbudili, zjistili, že mají sedm malých sourozenců.

V proběhu dne jsme pak doma přeskládali nábytek abychom zvětšili naši ložnici a postupně tam naháče přestěhovali. Fred vymyslel pro ty starší táborový výlet a tak budou trávit teď nějaký čas pod širákem, zřejmě osídlí místo kolem studánky. Naši otravové nám zpestřili bydlení voňavým borovicovým dřevem, které se dá úspěšně využít pro nové hrabání, což prostě milujeme.

Je trochu problém s vysláním našich dorůstajících někam do světa na zkušenou, takže pokud byste někdo na něco narazili, tak dejte vědět.

Ahoj

Lucka